İsveç Bayrağı Gökçe'nin İsveç Maceraları
Ana Sayfa
Neler Oldu?
2002'deki halim
Blog Olayı
İsveçliler
Stockholm & Ülke
Yeni Deneyimler
Sık Sorulanlar
Resimler
Yorumlar
Forum

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

"Basında güven" - Medyada İlginç Haberler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    isvec.org Forum Ana Sayfa -> İsveç'te Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gokce
Site Admin

MesajTarih: Pzr Ksm 04, 2007 3:02 pm    Mesaj konusu: "Basında güven" - Medyada İlginç Haberler Alıntıyla Cevap Gönder

Geçenlerde karşılaşmıştım bu haberle.

Eşitlik söz konusu olduğunda İsveç hep ilginç olaylara sahip bir ülke. O kadar ki en son yasanan vakada uppsala'da iki genc kizimiz halka acik havuza ustsuz girmeleri sebebi ile havuzdan cikartilmislar; bunun uzerine "erkekler ustsuz girebiliyorsa biz neden giremiyoruz? oyleyse erkekler de bikini ustu giysinler" diye tutturmuslar. Konunun gundeme oturmasi ile esitlik taraftari genclerimiz (ki cogunlukla erkek) tabi ki konuya gereken ilgiyi gostermislerdir.

http://www.thelocal.se/8557/20070920/
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Onur
Forum Admin

MesajTarih: Pzr Ksm 04, 2007 3:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Süpermiş bu ehuh Very Happy
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
mehmeT_1903

MesajTarih: Sal Ksm 27, 2007 9:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya bu kültür farkı öldürücek beni, nedir yani bu kadar üstsüz girme dürtüsü ya!! iyiki petranın öle sapkınlıkları yok ama arkadaşları çıldırtıcak beni ya, erkek-kız farketmez bence fazla rahatlar, yani o kadar özgürler ki etik olayı yakışmaz olayı fln yok herkes birbirinin sevgilisine fln yazıyo... sevmiyorum bu kadarını Evil or Very Mad
Onur
Forum Admin

MesajTarih: Sal Ksm 27, 2007 10:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

artık o konu petra ile aranda Smile ama seviyosalar asla öyle şeyler yapmazlar,elbet kültüre göre farklılık gösteriyo.Benim eşim zaman içinde benim nelerden hoşlanmadığımı görerek,ve nelere taviz vermeyeceğimi bilerek böyle şeylere çok dikkat ediyo.Petra'da sanırım alışır zamanla bi türk ile beraber olmaya Smile
Başa dön
ilker_32

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 12:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mehmeT_1903 yazmış:
ya bu kültür farkı öldürücek beni, nedir yani bu kadar üstsüz girme dürtüsü ya!! iyiki petranın öle sapkınlıkları yok ama arkadaşları çıldırtıcak beni ya, erkek-kız farketmez bence fazla rahatlar, yani o kadar özgürler ki etik olayı yakışmaz olayı fln yok herkes birbirinin sevgilisine fln yazıyo... sevmiyorum bu kadarını Evil or Very Mad

Evet @mehmet arkadaşım çok haklısın buna tanık oldum. Bazen bende kızıyorum. Çünkü benimde aşkım var. Fakat olayı büyüttüğümde son söz @onur arkadaşımın sözleri ile aynı oluyor.

Onur yazmış:
artık o konu petra ile aranda Smile ama seviyosalar asla öyle şeyler yapmazlar,elbet kültüre göre farklılık gösteriyo.Benim eşim zaman içinde benim nelerden hoşlanmadığımı görerek,ve nelere taviz vermeyeceğimi bilerek böyle şeylere çok dikkat ediyo.Petra'da sanırım alışır zamanla bi türk ile beraber olmaya Smile

Onur arkadaşımada katılıyorum. Mr. Green
Başa dön
ilker_32

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 12:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aklıma başka birşey takıldı. Mr. Green

İsveç halkı türkleri ne kadar seviyor bilmiyorum. Ama İsveç'te Türk radyoları yasaklanmış. Bunu İsveç'te yaşayan Türk arkadaşlarımız daha iyi bilir. Bir ara bir sitede okuduğum haberdir bu.

Sadece aklımda kalan. Acaba İsveçliler Türkleri sevmiyor mu ? Rolling Eyes
Başa dön
cihad_troya

MesajTarih: Cum Şub 29, 2008 1:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TURKLERİ KİM SEVİYO Kİ ? Smile

Bizi sevmeyen olsun de cevabı bende merak ettim... gokce abı cwplar sımdı panık yok Mr. Green
Başa dön
Onur
Forum Admin

MesajTarih: Cum Şub 29, 2008 3:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilker_32 yazmış:
Aklıma başka birşey takıldı. Mr. Green

İsveç halkı türkleri ne kadar seviyor bilmiyorum. Ama İsveç'te Türk radyoları yasaklanmış. Bunu İsveç'te yaşayan Türk arkadaşlarımız daha iyi bilir. Bir ara bir sitede okuduğum haberdir bu.

Sadece aklımda kalan. Acaba İsveçliler Türkleri sevmiyor mu ? Rolling Eyes

Aslında bi almanya ve bi fransa gibi ırkçılık yok.Daha sakin,suana kadar herhangi bi ırkçılıkla karşılaşmadım.Güleryüzle ve nazik davranırsanız herkes size olumlu tepki gösterip,olumlu davranıyo.Zaten heryerde türklerden ve isveçlilerden başka insanlarda var.Yani ırkçı olanları sadece türklerden değil bütün hepsinden nefret ediyo Smile
Başa dön
matrix

MesajTarih: Prş Mar 11, 2010 11:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İsveç'te soykırım tasarısını kabul etti
İsveç Parlamentosu'nda yapılan oylamada, "Ermeni Soykırımı"nı tanınmasını öngören tasarı, 1 oy farkla kabul edildi.
İsveç Parlamentosu Genel Kurulu'nda gerçekleşen görüşmelerin ardından yapılan oylamada çeşitli partilere mensup milletvekilleri oy kullandı. Yapılan oylamada 130 milletvekili 'hayır', 131 milletvekili ise 'evet' oyu kullandı. Böylece "soykırım" tasarısı, İsveç Parlementosu'nda 1 oy farkla kabul edilmiş oldu.
Bu yöndeki tasarıların daha önce İsveç Parlamentosu'nun gündeme geldiği ancak her defa reddedildiği anımsatılıyor. Nitekim, 2008 yılında yapılan oylamada tasarı, 37'ye karşı 245 oy ile reddedilmişti.
Ne kadar seviyolar siz düşünün?
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
   isvec.org Forum Ana Sayfa -> İsveç'te Gündem Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız