| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gokce Site Admin

|
Tarih: Pzr Ksm 04, 2007 3:02 pm Mesaj konusu: "Basında güven" - Medyada İlginç Haberler |
|
|
Geçenlerde karşılaşmıştım bu haberle.
Eşitlik söz konusu olduğunda İsveç hep ilginç olaylara sahip bir ülke. O kadar ki en son yasanan vakada uppsala'da iki genc kizimiz halka acik havuza ustsuz girmeleri sebebi ile havuzdan cikartilmislar; bunun uzerine "erkekler ustsuz girebiliyorsa biz neden giremiyoruz? oyleyse erkekler de bikini ustu giysinler" diye tutturmuslar. Konunun gundeme oturmasi ile esitlik taraftari genclerimiz (ki cogunlukla erkek) tabi ki konuya gereken ilgiyi gostermislerdir.
http://www.thelocal.se/8557/20070920/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Forum Admin

|
Tarih: Pzr Ksm 04, 2007 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Süpermiş bu ehuh  |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmeT_1903
|
Tarih: Sal Ksm 27, 2007 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya bu kültür farkı öldürücek beni, nedir yani bu kadar üstsüz girme dürtüsü ya!! iyiki petranın öle sapkınlıkları yok ama arkadaşları çıldırtıcak beni ya, erkek-kız farketmez bence fazla rahatlar, yani o kadar özgürler ki etik olayı yakışmaz olayı fln yok herkes birbirinin sevgilisine fln yazıyo... sevmiyorum bu kadarını  _________________ semtimiz boğaza karşı, alemde kral çArşı  |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Forum Admin

|
Tarih: Sal Ksm 27, 2007 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
artık o konu petra ile aranda ama seviyosalar asla öyle şeyler yapmazlar,elbet kültüre göre farklılık gösteriyo.Benim eşim zaman içinde benim nelerden hoşlanmadığımı görerek,ve nelere taviz vermeyeceğimi bilerek böyle şeylere çok dikkat ediyo.Petra'da sanırım alışır zamanla bi türk ile beraber olmaya  |
|
| Başa dön |
|
 |
ilker_32
|
Tarih: Sal Arl 25, 2007 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| mehmeT_1903 yazmış: | ya bu kültür farkı öldürücek beni, nedir yani bu kadar üstsüz girme dürtüsü ya!! iyiki petranın öle sapkınlıkları yok ama arkadaşları çıldırtıcak beni ya, erkek-kız farketmez bence fazla rahatlar, yani o kadar özgürler ki etik olayı yakışmaz olayı fln yok herkes birbirinin sevgilisine fln yazıyo... sevmiyorum bu kadarını  |
Evet @mehmet arkadaşım çok haklısın buna tanık oldum. Bazen bende kızıyorum. Çünkü benimde aşkım var. Fakat olayı büyüttüğümde son söz @onur arkadaşımın sözleri ile aynı oluyor.
| Onur yazmış: | artık o konu petra ile aranda ama seviyosalar asla öyle şeyler yapmazlar,elbet kültüre göre farklılık gösteriyo.Benim eşim zaman içinde benim nelerden hoşlanmadığımı görerek,ve nelere taviz vermeyeceğimi bilerek böyle şeylere çok dikkat ediyo.Petra'da sanırım alışır zamanla bi türk ile beraber olmaya  |
Onur arkadaşımada katılıyorum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
ilker_32
|
Tarih: Sal Arl 25, 2007 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aklıma başka birşey takıldı.
İsveç halkı türkleri ne kadar seviyor bilmiyorum. Ama İsveç'te Türk radyoları yasaklanmış. Bunu İsveç'te yaşayan Türk arkadaşlarımız daha iyi bilir. Bir ara bir sitede okuduğum haberdir bu.
Sadece aklımda kalan. Acaba İsveçliler Türkleri sevmiyor mu ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
cihad_troya
|
Tarih: Cum Şub 29, 2008 1:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
TURKLERİ KİM SEVİYO Kİ ?
Bizi sevmeyen olsun de cevabı bende merak ettim... gokce abı cwplar sımdı panık yok  |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Forum Admin

|
Tarih: Cum Şub 29, 2008 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilker_32 yazmış: | Aklıma başka birşey takıldı.
İsveç halkı türkleri ne kadar seviyor bilmiyorum. Ama İsveç'te Türk radyoları yasaklanmış. Bunu İsveç'te yaşayan Türk arkadaşlarımız daha iyi bilir. Bir ara bir sitede okuduğum haberdir bu.
Sadece aklımda kalan. Acaba İsveçliler Türkleri sevmiyor mu ?  |
Aslında bi almanya ve bi fransa gibi ırkçılık yok.Daha sakin,suana kadar herhangi bi ırkçılıkla karşılaşmadım.Güleryüzle ve nazik davranırsanız herkes size olumlu tepki gösterip,olumlu davranıyo.Zaten heryerde türklerden ve isveçlilerden başka insanlarda var.Yani ırkçı olanları sadece türklerden değil bütün hepsinden nefret ediyo  |
|
| Başa dön |
|
 |
matrix
|
Tarih: Prş Mar 11, 2010 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
İsveç'te soykırım tasarısını kabul etti
İsveç Parlamentosu'nda yapılan oylamada, "Ermeni Soykırımı"nı tanınmasını öngören tasarı, 1 oy farkla kabul edildi.
İsveç Parlamentosu Genel Kurulu'nda gerçekleşen görüşmelerin ardından yapılan oylamada çeşitli partilere mensup milletvekilleri oy kullandı. Yapılan oylamada 130 milletvekili 'hayır', 131 milletvekili ise 'evet' oyu kullandı. Böylece "soykırım" tasarısı, İsveç Parlementosu'nda 1 oy farkla kabul edilmiş oldu.
Bu yöndeki tasarıların daha önce İsveç Parlamentosu'nun gündeme geldiği ancak her defa reddedildiği anımsatılıyor. Nitekim, 2008 yılında yapılan oylamada tasarı, 37'ye karşı 245 oy ile reddedilmişti.
Ne kadar seviyolar siz düşünün? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|