| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ismail önder
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 10:51 pm Mesaj konusu: Neden İsveç |
|
|
| Üç ay öncesine kadar benim için İsveç diğer ülkeler gibi normal bir ülkeydi.Yaklaşık üç ay önce Türkiye'de yeni olan bir isveç firmasıyla tanışınca isveç benim için normal bir ülke olmaktan çıkıp doğal ürünleriyle sağlıklı olup para kazanabileceğim bir ülke haline geldi.Bu süreçte İsveç'e olan ilgim arttı internetten bilgi toplamaya başladım bu sırada isveç org sitesiyle tanıştım buradanda bilgi aldım.Ara sıra siteye girmeye başladım derken sitenin üyesi olmaya karar verdim.Bu arada benim isveçe karşı ilgi duymama sebeb olan şirket Natures of Scandinavia adındanda anlaşılacağı gibi doğal bitkisel ürünleri var iyi para kazandırıyor .Ben başta sitenin kurucusu ve moderatörü olmak üzere bütün site üyelerinin isveç ilgilerinin isveç ürünleriyle sağlıklı olup para kazanmaya dönüşmesini ümit ediyor bütün site ve forum üyelerini saygı ve sevgiyle selamlıyor selamlarımı iletiyorum hepinize selamlar sevgiler. İsmail ÖNDER. |
|
| Başa dön |
|
 |
SEAcrete
|
Tarih: Pts Tem 07, 2008 10:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belkide Lena Philipsson sevgim sebebiyledir. İsveçi herzaman güzel bulmuşumdur ama yaklaşık 6 ay önce LEna Philipsson'u dinlemeye başladığımda hayatım değişti. İlk başlarda böyle değildi ama Lena'nın 42 yaşında olduğunu öğrenince (25 sanıyodum ) ona olan sempatim arttı. Tbi İsveçe olan sempatimde arttı. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
misso8
|
Tarih: Prş Ksm 06, 2008 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Zlatan sebebiyle .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Saraswati
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden olmasın ki?
Bunun için verilebilecek 2 cevabınız olabilir;
1-İklim
2-İnsan(ki bence süper)
Buna hiç o coğrafyaya uymayacak bir atasözüyle bir açıklama getirmek istiyorum..
"Gülü seven dikenine katlanır" |
|
| Başa dön |
|
 |
Umur Kizilkaya
|
Tarih: Çrş Eyl 30, 2009 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar bende AIESEC in bir üyesiyim.İsveç'e gittim Stockholm de 3 gün ardından 1 gün Malmö'de geçirip Hollanda'dan TRye geçtim.İlk olarak hevesim hep vardı iskandinavya'ya Norveç'teki stavanger'e yakın kayalıklara tut Kuzeydeki kutup ışıkları,ve finladiyanın yaşam tarzı gibi şeyler.Sonra AIESEC ile TRde 2 kişi ile tanıştım(kız) birbirinden güzeller o da ayrı bir olay =) Bu nedenle şu zamanlarda seneye Erasmus yapacağım bir sorun olmazsa.Sanırım Ege İşletme'nin isveçle kooperasyonu yok ama umarım vardır yoksada yolumuz İspanya.Ama okul bitirmeme yakın zamanlarda AIESECle yada kendi çabamla mutlaka staj bulmaya çalışacağım.Eğlence derseniz bence eğlence için iyi bir nokta değil iskandinavya inadına kız diyenlerin aksine.
Herhangi bir konuda danışmak isteyen olursa buyursun her türlü soruya açığım.Şu an Slovakyadayım yine AIESEC'le.Hafiften de bir promosyonla iktisadi idari bilimler öğrencilerine AIESEC e girmeyi tavsiye etmekteyim.
Saygılar Umur Kızılkaya
Izmir,yaş 19 =) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|